kontakt@cs-servicegroup.dk

Skriv for aftale / tilbud eller kontaktønske

33 60 21 71

Ring for aftale / tilbud

Uden kørselsgebyr i:

Esbjerg kommune & hele Trekantsområdet

Desinficering!

Tag COVID-19 alvorligt sammen med os!
Når du har behovet, har vi våbnet!

Med vores elektrostatiske sprayer og kun markedets bedste midler, tilbyder vi desinficering på højeste niveau, og som kun meget få kan tangere i Danmark på nuværende tidspunkt... Til den bedste pris!

Pris?
Vi har gjort det nemt:

Opstart kr.:  300,00 + moms
Pr. kvm. kr.:     10,00 + moms

Ovenstående er maks-prisen, har du store arealer eller behov for løbende aftale, er vi naturligvis til at tale med. Iøvrigt tilbyder vi prisgaranti på desinficering, da vi ved vi er billige!

Typiske desinficeringsmetoder:

1.5/5

Manuelt med forstøver og klud (e.l.)

Manuel desinficering bør kun bruges i mangel af bedre, det er langsommeligt og ineffektivt.

3/5

"Fogging" / Koldtågning

Som alternativ kan benyttes metoden "fogging" med en tågemaskine. Her fyldes et lokale med desinficerende partikler (små dråber) som vil falde ned som et desinficerende "tæppe". Fogging kan være fornuftigt til tomme rum uden inventar, effekten vil dog være begrænset på evt. inventars lodrette flader. Fogging koster typisk fra ca. 20kr. + moms pr. kvadratmeter.

5/5
output-onlinepngtools-kopi

Elektrostatisk pistol

En elektrostatisk sprayer, er den eneste rigtige måde at desinficere etablerede lokaler, såfremt man har muligheden, det har vi! Pistolen er en patenteret metode til, at fordele væsker, herunder desinficeringsmiddel. Sprayeren tilfører væsken en elektrisk positiv ladning, dette medvirker at når partiklerne fordeles i luften, vil de aktivt søge imod objekter (som altid er neutrale eller negative) dette skaber også en "wrapping-effekt" så væsken vil fordele sig på alle objektets flader, også ikke synlige og svært tilgængelige steder, som man aldrig ville få desinficeret manuelt. Ligeledes er det mere effektivt end fogging og kan fokuseres berøringsflader... Billigere.

Desinficeringsmidler

Vi benytter udelukkende de bedste desinficeringsmidler der findes, og går aldrig på kompromis med billigere alternativer.
For en sikkerheds skyld er vores midler også altid godkendt til fødevarehåndtering og veterinærhygiejne.
Det er lugtfrit og uden farve, uskadeligt for alle materialer der tåler normalt opvredet klud med vand og sæbe, det efterlader ingen grimme overflader og lokaler vil være klar til fuld benyttelse 10 minutter efter endt desinficering.
Eliminerer 99,999% af alle bakterier, vira, svamp og sporer, dræber selv E-coli som er noget af sværeste at få aflivet samt specifikt testet mod coronavirus.

Udfyld formularen på denne side, send os en e-mail eller ring til os.
Så får vi også desinficeret dine lokaler!